BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK EMEKLİ OLAN PERSONELLERİ ONURE ETTİ.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK, BELEDİYEMİZDEN

EMEKLİ OLAN PERSONELLERİ ONURE ETTİ.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK 01/01/2019 tarihi itibari ile Eğirdir Belediyemizin çeşitli kademelerinden emekliye ayrılan personellerimiz için bir program tertip etti. Eğirdir Rüya Park Kır Düğün Salonunda gerçekleşen programa Belediye Başkanımız Veli GÖK, Belediye Başkan Yardımcımız Erhan SAVRAN, Belediye Şirket Müdürümüz Ömer YILMAZ, Belediye Meclisi Üyelerimiz, Daire Müdürlerimiz ve emekliye ayrılan personellerimiz katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanımız Veli GÖK, ‘Değerli mesai arkadaşlarım öncelikle bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar hayatta hepimiz bir yerlerde nöbet tutuyoruz. Belediye personeli olarak kendi memleketinde, kendi insanına, kendi çevrenize hizmet etmenizin ayrı bir mutluluğunu yaşamışsınızdır. Ben 1 Ocak 2019’dan bugüne kadar fiilen evrakta emekliliği dolan arkadaşlarımız var, gönülde bir olalım ve Eğirdir Belediyesine yapmış olduğunuz hizmetler anısına sizlere birer plaket takdim etmek isteyerek bu programı tertip ettik. Emekli olan arkadaşlarımıza ailesiyle, çocuklarıyla mutlu bir hayat diliyorum. İnşallah bugüne kadar vermiş oldukları emeklerinin semeresini çocuklarıyla görürler, ben emeklilik hayatlarında sağlık ve başarılar diliyorum.’ Dedi.
Eğirdir halkına Eğirdir Belediyesinde yıllarca hizmet veren Ayla BÜYÜKÇETİN, Mehmet ÇELİKTAŞ, Dündar GENCER, Hülya ERTAP, Ahmet YILDIZ, Osman ALTUNBAŞ, Mustafa SAĞLAM, Yaşar ÖZGÖNEN, Tahsin DOĞAN ve Hasan KÜÇÜKKÖSE için düzenlenen programa katılanlara plaket takdim edildi.
Emekliye ayrılan personellerimiz böylesine anlamlı bir programı tertipleyen Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teşekkür ederek toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.