EĞİRDİR’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI YAZLA MAHALLESİNDEN DEVAM EDECEK.

EĞİRDİR’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI YAZLA

MAHALLESİNDEN DEVAM EDECEK.
2022 yılında Isparta’yı ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Isparta Milletvekillerimiz 2022 yılının sonunda Eğirdir İlçesinde Doğalgaz çalışmalarının başlayacağını duyurmuş ve ilk olarak İlçemizin en büyük mahalleleri arasında bulunan Altınkum ve İstasyon mahalleleri halkımız DOĞALGAZ ile buluşmuştu.
YAZLA MAHALLESİ BU YIL DOĞALGAZ İLE BULUŞACAK.
Dün Yazla Mahallesinde teknik inceleme gerçekleştiren Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, TOROSGAZ İl Müdürü Mehmet ŞANLI beraberinde, Karayolları, Akdeniz Elektrik, Türk Telekom ve Eğirdir Belediyesi teknik personelleri Eğirdir’de devam edecek olan doğalgaz alt yapı çalışmaları için ilk yapılacak olan teknik işlemler konusunda mutabakata vardılar.
TOROSGAZ İl Müdürü Mehmet ŞANLI; ‘Bugün Eğirdir’de Yazla Mahallesinde Belediye Başkanımız Veli Gök ve diğer kurumlarımızın yetkilileri ile incelemelerde bulunarak daha önceden planladığımız gibi Doğalgaz çalışmalarımızı kaldığı yerden devam ettirmeyi planlıyoruz, hedefimiz büyük ölçüde Eğirdir Yazla Mahallesini de bu yılın sonunda DOĞALGAZ ile buluşturmayı planlıyoruz.’ İfadelerini kullandı.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; ‘2022 yılında İlçemizde Altınkum ve İstasyon Mahallemizde yapılan çalışmalarla bu mahallelerimizi doğalgaz ile buluşturduk, bugünde Yazla Mahallemizden başlatmayı planladığımız Doğalgaz çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir, gerek doğalgaz, gerekse su ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarımız ilçemizin tamamını kapsayacak şekilde devam edecektir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tüm bu çalışmalar projesinden, etüdüne, ihalesinden teknik çalışmasına kadar kolay ve basit ilerleyen yatırımlar değil. Güzel ilçemize gelen her bir yatırımda büyük emekleri bulunan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Isparta Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza ve büyük emekleri bulunan tüm kurumlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz.’ İfadelerinde bulundu.