TAEKWONDOCULARIMIZ YİNE ZİRVEDE.

TAEKWONDOCULARIMIZ YİNE ZİRVEDE.

EĞİRDİR SÜLEYMAN DEMİREL ORTAOKULU TÜRKİYE FİNALİNDE.
Kicks Boks ve Takwondo’da söz sahibi ilçeler arasında bulunan Isparta’nın Eğirdir İlçesinde sporcular derece elde etmeye devam ediyor.
20-23 Mayıs 2023 tarihleri arası Denizli ilinde düzenlenen okullar arası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası yarı final maçlarında üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi olan,Eğirdir’li sporcumuz Cemal Aydın, haziran ayında Tokat ilinde yapılacak Okullararası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında okulunu ve ilimizi temsil edecek.
Eğirdir Belediyespor Kulübü antrenörü Kadir Eken yaptığı açıklamada; ‘Okullararası Türkiye Şampiyonası Taekwondo yarıfinal maçlarına sporcularımız Ahmet Menteşe ve Cemal Aydın ile öğrenim gördükleri Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulumuz adına katıldık. 53 Kg.’de yıldız erkeklerde mücadele eden Ahmet Menteşe çok iyi mücadele etmesine rağmen 2. Turda rakibine yenilerek finallere veda ederken, 49 Kg.’de mücadele eden sporcumuz Cemal Aydın muhteşem performansıyla mücadelelerden galip ayrıldı ve üçüncülük elde ederek Türkiye Şampiyonası biletini aldı. Gerek ulaşım, gerek malzeme olsun, bugüne kadar her konuda destekleri ile her zaman yanımızda olan Eğirdir Kaymakamımız Adem Çelik, Belediye Başkanımız Veli Gök ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.’ dedi.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, yarı finalde mücadele eden sporcularımızı kutlayarak ,Türkiye finallerine gidecek sporcularımıza başarılar diledi.