EĞİRDİR’DE YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI AÇILDI.

EĞİRDİR’DE YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI AÇILDI.

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Eğirdir Sabancı Öğretmenevi işbirliği ile ‘Yöresel Ürünler Pazarı’ açıldı.
Yapılan açılış programına Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Cumhuriyet Savcıları Nusret Baler, Mehmet Kuş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Okul Müdürü Zafer Ulusoy vatandaşlar tarafından çok beğenilen yöresel ürünleri protokole tanıttı, Ulusoy yaptığı açıklamada; ‘Okulumuz Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Eğirdir Sabancı Öğretmen evi iş birliğiyle Yazla Mahallesinde bulunan öğretmen evi yazlık bahçesinde yöresel ürünler pazarı açılmıştır. Yöresel ürün pazarında Hatay ilinin kömbesi, taş kadayıf tatlısı, Eskişehir ilimizin çiğ böreği, Isparta Uluborlu ilçemizin kuyruğu sulusu, Isparta nokulu, ev yapımı mantı, içli köfte, zeytinyağlı sarma, erişte, gözleme çeşitleri, pişi, bazlama, çemen, Isparta yöremizin elma ve gül reçeli satışa sunulmuştur. Düğün, mevlüt, davet vb. özel günlerinizde toplu sipariş alınıp dilediğiniz ürünler siz değerli halkımızın beğeni ve hizmetine sunulmuştur.’ İfadelerini kullandı.
Yaz kış Eğirdir Sabancı Öğremen evi yazlık bahçesine açık olacak el emeği yöresel ürünler pazarı protokol ve misafirlerin beğenisine sunuldu.