BAŞKAN VELİ GÖK HEMŞİRELER HAFTASINDA YİNE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU.

*BAŞKAN VELİ GÖK HEMŞİRELER HAFTASINDA YİNE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU.

*BAŞKAN VELİ GÖK; ‘SAĞLIK TEŞKİLATI MENSUBU OLMAK BİR AYRICALIKTIR.’
*EĞİRDİR’DE GÖREV YAPAN HEMŞİRELER; ‘BAŞKANIMIZLA İLK DEFA BU KADAR
SAYGIN OLDUĞUMUZU HATIRLADIK.’
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan hemşirelerimizi ‘12 Mayıs Hemşireler Günü’n de yine unutmadı. Havanında güneşli ve güzel olmasıyla Eğirdir Limanı Belediye Sosyal tesislerinde sabah kahvaltısında ilçemizde görev yapan Hemşireleri ağırlayan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Kahvaltı sonrası beyaz melekleri mavi tura çıkardı. Sevgi, şefkat ve hoşgörünün simgesi olan hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun. Etkinliğe Eğirdir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdurrahman Enis Özdemir, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Baştabibi Uzm. Nrlg. Dr. Semih Gürler, Hastane müdürü Kadir Minnet, Hastane Sağlık Hizmetleri Müdürü Hanife Gelir ve hemşireler katıldı.
Programda ilk olarak konuşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdurrahman Enis Özdemir; ‘Burada toplanmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Veli Gök’e çok teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesini diliyorum, hemşireler gününüzü kutluyorum.’ dedi.
Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Baştabibi Uzm. Nrlg. Semih Gürler yaptığı konuşmada özetle; ‘ Belediye Başkanımızın böyle bir organize yapmasından ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum, hemşirelik sağlık sistemimizin önemli unsurlarından vazgeçilmez parçası, hemşirelik hoşgörü, sabır, merhamet, sevgi, fedakarlık, özveri ve ciddiyetle yapılması gereken bir meslek. İnsanların hayatlarına dokunarak onların sağlıklarına kavuşmasında belli ilkeler ve kurallar dahilinde saygın ve kutsal bir mesleği ifa ediyorsunuz. Ben öncelikle sizlerin böyle saygın bir mesleği seçtiğiniz için kutluyorum, bu vesile ile gününüzü ve haftanızı kutluyor, tebrik ediyorum, her birinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum.’ İfadelerini kullandı.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise yaptığı konuşmada özetle; ‘İnsanoğlu yaşadığı sürece her işin her mesleğin kendince kutsallığı vardır. Sağlık teşkilatı mensubu olmak bence bir ayrıcalık. Bir arkadaşım sordu, belediyeciliği bir cümleyle tarif edersen ne dersin diye; ‘Bende dedim ki, doğumla başlar, ölümle biter. Sağlık teşkilatımız ve hemşirelerimizin de hizmeti misyonu gerçekten doğumla başlıyor, ölümle bitiyor. Biz artık Eğirdir’de geleneksel hale gelsin istiyoruz, yılda bir sefer yüz yüze gelip böyle hasbihal etmek, hatırlamak yada hatırlanmak istiyoruz. Ben sizlere başarılar diliyoruz, sağlık sıhhat diliyorum, sizler sağlıklı ve sıhhatli olursanız bizlere o hizmeti ulaştıracaksınız tekrar gününüz kutlu olsun.’ İfadelerini kaydetti.
Daha sonra günün anlam ve önemine binaen hastane yöneticileri ve hemşirelerde söz alarak duygularını dile getirdiler.
Kahvaltının ardından Eğirdir Belediyesinin Elektrikli Teknesi ile mavi yolculuğa çıkan hemşireler Belediye Başkanı Veli Gök’e teşekkür ederek, başkanımızla ilk defa bu kadar saygın olduğumuzu hatırladık.’ İfadelerinde bulundular.