Göl kenarında yarışma hazırlığı

Göl kenarında yarışma hazırlığı

ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde kurulan Akademi Kültür ve Sanat Spor Kulübü'nün halk oyunları ekibi nisan ayında yapılacak il müsabakalarına Eğirdir Gölü kenarında yaptığı çalışmayla sürdürdü.
Eğirdir'de halk oyunları antrenörü Uğur Soyçiçek tarafından 'Akademi Kültür ve Sanat Spor Kulübü' kuruldu. Kurulan kulüpte 50 öğrenci yarışmalara hazırlanmaya başladı. Öğrenciler hazırlıklarının bir bölümünü de Eğirdir Gölü'nün kıyısında manzara eşliğinde sürdürdü. Kulüp Başkanı Eray Tokdemir, Genel Sekreter Seçil Taylan Akın, Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Kışlıoğlu ve Başkan Yardımcısı aynı zamanda antrenör Uğur Soyçiçek, öğrencilerden Metehan Tokdemir ve Elfin Nilüfer Aydın birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Antrenör Uğur Soyçiçek, "1 Nisan'da Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan il müsabakalarına minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 40 sporcu ile yarışacağız" dedi.
Öğrencilerden Metehan Tokdemir ve Elfin Nilüfer Aydın da 1 Nisan'da gerçekleşecek yarışmalara hazırlandıklarını, tüm Eğirdir ve Isparta halkını yarışmaya beklediklerini kaydetti.