Okullarda karne heyecanı: Yarıyıl tatili başladı.

Okullarda karne heyecanı: Yarıyıl tatili başladı.
Isparta’nın Eğirdir İlçesinde karne töreninde öğrenciler heyecanlı anlar yaşadı.
Eğirdir İlçesi Süleyman Demirel İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerine karne dağıtımı yapıldı. İlçemizde 4599 öğrenci ve 428 öğretmen bugün yarı yıl tatiline girdi.
Sabah saat 10.00’de Eğirdir Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulunda karne töreni gerçekleşti. Törene Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Kaymakam Adem ÇELİK ve Başkan Veli GÖK ara tatiline giren öğrencilere karne dağıtarak onları tebrik ettiler.
12 Eylül 2022'de başlayan 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Yarıyıl tatili dolayısıyla öğrenciler karne heyecanı yaşadı.
YARIYIL TATİLİ 3 ŞUBAT CUMA GÜNÜ SONA ERECEK
Yarıyıl tatili 3 Şubat Cuma günü sona erecek. Öğrenciler 6 Şubat'ta tekrar sıralarına oturacak.
İKİNCİ DÖNEM ARA TATİLİ 17 NİSAN'DA
İkinci dönem ara tatili Ramazan Bayramı başlangıcı nedeniyle 3,5 gün sürecek. 17 Nisan'da başlayan ikinci ara tatil 20 Nisan'da sona erecek.