RESPTEC KESİCİ VE AYIRICI EĞİRDİR BELEDİYESİ İTFAİYESİNDE

RESPTEC KESİCİ VE AYIRICI EĞİRDİR BELEDİYESİ İTFAİYESİNDE.

İL AFAD MÜDÜRÜ ETHEM KILIÇARSLAN’A TEŞEKKÜRLER.
Eğirdir Belediyesi uzun yıllardır büyük bir eksikliği hissedilen Resptec kesici ve ayırıcı cihazına kavuştu. Özellikle Eğirdir İlçemizin içerisinden geçen uzun kilometreye sahip karayolunda çeşitli zamanlarda sıkışmalı trafik kazaları meydana geliyor.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün çalışmaları sonucu İl AFAD Müdürlüğü elektrikli Resptec kesici ve ayırıcı cihazını Eğirdir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne kazandırdı.
Eğirdir Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Kolan; ‘İtfaiyemizin olmazsa olmazı özellikle sıkışmalı trafik kazalarında ihtiyacımız olan resptec kesici ve ayırıcı cihazımıza kavuşmuş bulunmaktayız. Malzemenin Eğirdir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne kazandırılmasında katkıları bulunan başta İl AFAD Müdürümüz Ethem KILIÇASLAN’a, Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e ve Belediye Başkan Yardımcımız M. Erhan SAVRAN’a Eğirdir halkı adına teşekkür ediyoruz.’ dedi.