EĞİRDİR 30 AĞUSTOS’TA ŞAHBALLI İLE COŞTU.

Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi işbirliği ile hazırlanan 30 Ağustos Zafer bayramı etkinlikleri dün akşam gerçekleşen Nurgül Şahballı ve Hilmi Şahballı konseri ile sona erdi.
Akşam saat 20.30’da Babasultan kavşağından mehteran eşliğinde Kale Meydanına hareket eden kortej Kale Meydanındaki vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.
Programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Erenler mehter takımı konser verdi, Eğirdir’in Milli Mücadeledeki önemini anlatan sinevizyon gösteriminin ardından Türk Dünyasının ünlü ozanı Hilmi Şahballı ve Türk Halk müziği sanatçısı kızı Nurgül Şahballı birbirinden güzel parçaları seslendirerek Eğirdir halkına unutulmaz bir gece yaşattılar.
Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Ünlü Ozan Hilmi Şahballı ve kızı Nurgül Şahballı’ya çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.