EĞİRDİR’İN GÜZELLİĞİ İÇİN YOĞUN ÇABA SARF EDİLİYOR.

EĞİRDİR’İN GÜZELLİĞİ İÇİN YOĞUN ÇABA SARF EDİLİYOR.

HALKIMIZIN OTURDUKLARI PARK VE BAHÇELERİ TEMİZLENİYOR..

Eğirdir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı  Park ve Bahçeler Birimi ve Paklama Birimi olarak Eğirdir ilçe sahasında çalışmalarımız devam etmektedir. Mahallelerimizde ot ilacı atımı ve temizliği yapılmaktadır. Mahallelerimizde ve arazimizde  akrep ,  kene , bit , pire , yılan ve çiyanlara karşı  ilaçlama çalışmaları yapılmaktadır. Mahallelerde ot temizliği yapılmaktadır, akabinde süpürge çalışmaları yapılmaktadır. Cami ve türbe temizlikleri devam etmektedir. Sedir ağaçlarına ve güllere şirin , külleme ilaçlamaları yapılmaktadır.  İlçemizdeki ve köylerdeki çöp konteynırlarındaki çöpler günlük olarak alınmaktadır. Çöp konteynırı yan tarafına bırakılan dal ve hafriyat vb.  katı atıklar her gün alınmaktadır. Otogar bölgesi günlük olarak temizlenmektedir ve kontrol edilmektedir. İlçemizdeki tuvaletlerin temizliği her gün yapılmaktadır. Resmi dairelerin peyzaj çalışmalarında yardımcı olunmaktadır. Taşıma işlemleri yapılmaktadır.  EĞİRDİRİ’mizi güzelleştirmek ve temiz tutmak için Eğirdir Belediyesi olarak yoğun çaba sarf edilmektedir.

Değerli halkımızın ve misafirlerimizin çevremizi temiz tutmaları konularında hassas davranacaklarını biliyoruz. Daha güzel bir çevre, daha temiz bir ilçe için hep birlikte el ele.

(EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)