MISS GURME GIDA AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ.

MISS GURME GIDA AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ.

DOĞAL VE YÖRESEL ÜRÜNLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Eğirdir’li hemşehrimiz Burcu KARTAL Altınkum Mahallesinde MISS GURME GIDA isimli işyerinin açılışını  bugün saat 13.30’da gerçekleştirdi.

Açılış törenine Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi Takır ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu’nun dualarıyla gerçekleşen açılış kurdelesini Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran ve Oda Başkanları hep birlikte yaptılar.

Hatay usulü el yapımı başta kahvaltılık ürünler olmak üzere bir çok çeşit MISS GURME GIDA’da satışa sunuldu. İşyerinde bulunan zengin çeşitlerden bazıları Hatay ev yapımı salça,

Hatay ev yapımı nar ekşisi, Ev yapımı çemen, Yöresel zeytin çeşitleri, Envai çeşit özler, pekmezler, Antep kurular, Maraş tarhana, Hatay soğuk sıkım zeytinyağı, Künefe, İçli Köfte ve Kayseri mantı ise en çok talep gören ürünler arasında yer alıyor.

Hemşehrimiz Burcu KARTAL’a işyerinin hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar diliyoruz.

(EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)