MUHASEBECİ BAŞKAN VELİ GÖK USTASININ OĞLU MUHASEBECİ MEHMET KAYA’NIN NİKAHINI KIYDI.

İlçemizin tanınmış Muhasebecilerinden Mustafa KAYA ve Hamide KAYA’nın oğulları Mehmet ile yine İlçemizin tanınmış İşadamlarından Mücahit Fidancılık Sahibi Mustafa KANLI ve Günner KANLI’nın kızları Zeyfinur dün akşam Eğirdir Rüya Park Kır Düğün Salonunda gerçekleşen tören ile dünya evine girdiler.

Genç çiftin nikahını Mali Müşavir ve Muhasebeci olan Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK kıydı. Başkan GÖK’ün ustası olarak bilinen Mustafa KAYA’nın oğlu Mehmet KAYA’da baba mesleğini ilçemizde sürdürüyor.

Nikah töreninden sonra genç çifte öğütler veren Başkan Veli GÖK geleneği bozmayarak 4 S kuralını yeniden hatırlattı SEVGİ, SAYGI, SABIR, SADAKAT.

Düğün törenine Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin KARACA ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)