ISPARTA HAYVAN KORUMA DERNEĞİ BAŞKANI Aynur GÜL ve ÜYELERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

ISPARTA HAYVAN KORUMA DERNEĞİ BAŞKANI

Aynur GÜL ve ÜYELERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ.
‘EĞİRDİR’İN, SESİMİZİ DUYAN, BİZİ
ANLAYAN BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR’
Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün talimatlarıyla sokak hayvanlarını kısırlaştırma ünitemiz geçtiğimiz günlerde hizmete girmişti. Bu haberi duyan hayvansever vatandaşlarımız ve hayvan koruma dernekleri memnuniyetlerini dile getirmeye devam ediyor.
Bugün Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ü makamında ziyaret eden Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkanı Aynur GÜL, beraberinde dernek üyeleri Adem DİLEK YURTLU, Saadet KAYMAK, Hüseyin USTA memnuniyetlerini ve mutluluklarını dile getirdiler.
Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkanı Aynur GÜL, ‘Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ‘Hayvan Kısırlaştırma Ünitesi’ni hizmete açarak bizleri ne kadar mutlu ettiğini anlatamayız. Yıllarca mücadele verdik nihayet Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK sesimize kulak verdi ve zaten projeleri arasında bulunan bu merkezi hizmete açtı. Eğirdir’in bizim sesimizi duyan, dinleyen ve anlayan bir belediye başkanı olduğu için ayrıca mutluyuz, başkan beyle bundan sonra ne gibi çalışmalar yapacağımızın ayrıntılarını konuştuk, amacımız Eğirdir’de antik hayvan koruma ve hayvan sevgisi ile ilgili çalışmalar yapmak. Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli GÖK’ün bu önem arz eden üniteyi Eğirdir’de hizmete açması diliyoruz ki diğer ilçelerede örnek olur, amacımız Isparta’nın bütün ilçelerinde ‘Hayvan Kısırlaştırma Ünite’lerinin açılması ve bölgede artık eziyet gören bir tane hayvanın kalmaması. Bugün buraya Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli GÖK’e teşekkür etmek için geldik, çok mutluyuz Allah Başkandan razı olsun’ ifadelerini kullandı.