ACAR GIDA MANAV ŞARKÜTERİ DUALARLA AÇILDI.

ACAR GIDA MANAV ŞARKÜTERİ DUALARLA AÇILDI.

AÇILIŞI BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK YAPTI.

İlçemizde Cami Mahallesi Belediye Caddesinde bugün saat 13.30’da açılışı gerçekleşen  yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Salih ACAR ve Oğlu Yakup ACAR’ın hizmete açtığı GIDA, MANAV ve ŞERKÜTERİ işyerinin açılış törenine Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat YALKIN, Eğirdir Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN, Eğirdir Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi TAKIR ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılıştan önce Bayram ÇETİNOK hocanın dualarının ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanımız Veli GÖK ve Oda Başkanları birlikte kestiler. İşyerinin İlçemize hayırlı olması dileklerinde bulunan Belediye Başkanımız Veli GÖK işyeri sahibine açılış ruhsatı ile birlikte ilk siftah parasını takdim etti. İşyeri sahipleri Salih ve Yakup ACAR açılış törenine katılan Belediye Başkanımız Veli GÖK ve tüm davetlilere teşekkür ettiler. Açılışta misafirlere lokma ikramında bulunuldu.