SÖNMEZ KEBAP YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ.

SÖNMEZ KEBAP YENİ YERİNDE
HİZMETE GİRDİ.
AÇILIŞI KAYMAKAMIMIZ ADEM ÇELİK VE
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ FATİH DEMİRALAY BİRLİKTE YAPTI.
Yıllarca Eğirdir’de hizmet veren Sönmez Kebap Cemil UÇAR ve kardeşleri yeni yerlerinde hizmetlerine devam edecekler. Sönmez Kebap’ın açılış töreni bugün saat 12.00’de Essan İşhanı yanında gerçekleşti.
Açılış törenine Kaymakamımız Adem ÇELİK, Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün Ankara’da olması nedeni ile vekili Belediye Meclisi Üyemiz Fatih DEMİRALAY, Belediye Başkan Yardımcımız Erhan SAVRAN, Belediye Şirket Müdürümüz Ömer YILMAZ, İl Genel Meclisi Üyemiz Sezgin ÖZDOĞANCI, Emniyet Müdürü Ömer GÜRLEK, Daire Müdürleri, Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
İlçe Müftüsü Mustafa TÜRKÖZ’ün duaları ile açılışı gerçekleşen SÖNMEZ KEBAP misafirlere köfte ve meşhur kabak tatlısı ikramında bulundu. Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK ve Belediye Başkan Vekilimiz Fatih DEMİRALAY yeni açılan işyerinin hayırlı olması dileklerinde bulundular. Açılış ruhsatnamesini işyeri sahiplerine teslim eden Belediye Başkan Vekilimiz Fatih DEMİRALAY ilk siftah parasını da ruhsatname ile birlikte takdim etti.