EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK'ÜN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK'ÜN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK , 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanımız Veli GÖK, muhtarlık görevinin sevgi ve fedakarlık isteyen zor bir iş olduğunu dile getirerek, Muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlık müessesesinin vatandaş ile seçilmiş-atanmış yöneticiler arasında köprü görevi gördüğünün altını da çizen Başkanımız Veli GÖK, “Projelerimizin gerek planlanması gerekse hayata geçirilmesi aşamalarında, vatandaşa doğru hizmeti götürebilmek için muhtarlarımızın görüş ve önerileri her zaman vazgeçilmez olmuştur. Bu vesile ile başta Eğirdir ilçemizdeki ve köylerimizdeki çalışma arkadaşlarımız olan muhtarlarımız başta olmak üzere, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü tebrik eder hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.