SANAYİ WC’si YIKILARAK YENİDEN YAPILDI

Eğirdir Sanayi Esnafına yakışmayan WC Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün talimatı ile yıkılarak yerine yenisi yapıldı.
Eskisi yıkılarak yeniden inşa edilen Bay ve Bayan iki bölümden oluşan Sanayi Tuvaletinde ayrıca engelli WC’si ve abdest alma yerleri bulunuyor.
Eğirdir Belediye Meclisi Üyemiz Müslahattin YAMAN ve Belediye Fen İşleri Müdürümüz Hülya ERTAP bugün hizmete geçen WC’de son kontrolleri yaparak sanayi esnafının ve vatandaşların hizmetine açtılar.
Sanayi Esnafları; ‘Yıllarca utanç içerisinde kullanmaya çalıştığımız WC’yi yeniden yaptıran Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, Allah Razı Olsun’ dediler