BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK'ÜN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK'ÜN

KURBAN BAYRAMI MESAJI

“Cennet İlçemiz Eğirdir'in güzel insanları, Sevgili hemşehrilerim. Acısıyla, tatlısıyla bir Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Gün geliyor  en sevdiklerimizi toprağa veriyor onun hüznü ve acısıyla kavruluyor, gün geliyor bir düğünde eğlenip oynuyoruz. Günler, haftalar, yıllar gelip geçiyor. En önemlisi de 'Gök Kubbede hoş bir seda bırakmalı' insan. Birliğimizi, beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmek için önemli bir fırsat olan  Kurban Bayramı bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur. Güçlü  ve gelişmiş bir Eğirdir için, Güçlü Türkiye Hedefiyle Tüm İslam Aleminin ve Eğirdir'li Hemşehrilerimin  Mübarek  Kurban Bayramını kutluyor,  hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan diliyorum”

Veli GÖK

Eğirdir Belediye Başkanı