EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK KAPALI PEYNİR PAZARINI GEZDİ

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK
KAPALI PEYNİR PAZARINI GEZDİ
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK kısa bir süre önce pazarcı esnaflarımızın talepleri doğrultusunda liman yanında bulunan peynirci esnafının bulunduğu bölümün üstünü kapatarak kapalı peynir pazarına dönüştürmüştü.
Bugün pazarcı esnafları ziyaret eden Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK yere yakın olarak satış yapan pazarcı esnaflara malzemelerini ve ürünlerini yüksek tezgahlarda bulundurup satmalarını, böylelikle daha çok satış yapabileceklerini söyledi. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün bu önerisini yerinde bulan esnaflar ayrıca kendilerine böyle güzel kapalı bir pazar oluşturduğu için teşekkür ettiler. Belediye Başkanımız Veli GÖK daha sonra esnaflardan alış veriş yaptı.