İtfaiye ekipleri evin kapısını açtı Başkan Gök, gönül kapısını açtı

tfaiye ekipleri evin kapısını açtı

Başkan Gök, gönül kapısını açtı

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK bugün bayram dolayısıyla İtfaiyeyi ziyaret etti. İtfaiyecilerin Bayramını kutladığı sırada anons geldi. İstasyon Mahallesinde İlhan TAMER ve ailesinin kapısı kapanmış ve dışarıda kalmışlardı. Anonsu duyan Belediye Başkanımız Veli GÖK İtfaiyecilerle birlikte kapı açmaya gitti. Karşılarında Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ü gören vatandaşlar mutluluklarını gizleyemediler. İlhan TAMER ve ailesinin kapıları kısa sürede açıldı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve İtfaiye Ekiplerine teşekkür eden TAMER ailesinin mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Veli GÖK ve İtfaiyeciler daha sonra İtfaiye Müdürlüğüne giderek hep birlikte yemek yediler. Başkan Veli GÖK itfaiyecilerin sorunlarını dinledi, sohbet etti.