Ada Yolu Asfaltlanıyor

Ada Yolu Asfaltlanıyor

Türkiye'nin sayılı sakin şehirlerinden olan Eğirdir'de asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçenin önemli turizm merkezlerinden olan Can Ada ve Yeşilada yolunun sıcak asfalt kaplama çalışmalarına hafta sonu başlandı.

Cittaslow (Sakin Şehir) Eğirdir'in Belediye Başkanı Veli Gök, Merkez Hızırbey Camii ile Yeşilada arasındaki yolun sıcak asfalt çalışmalarına hafta sonu başlanıldığını, Eğirdir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün işbirliği ile yapılan asfalt çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.
Yıllardır sürüncemede kalan Eğirdir-Yeşilada yolunun önümüzdeki turizm sezonuna yetiştirilmesi için gayretle çalışıldığını ifade edildi.
Başkan Veli Gök çalışmaları yerinde inceledi.