Eğirdir Masterler, kupayı Başkan Şengöl'e getirdi

Eğirdir Masterler, kupayı Başkan Şengöl'e getirdi

Eğirdir Masterler Futbol Takımı 23-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Şelale Cup 2018 turnuvasından 3. olarak Eğirdir'e döndüler. Eğirdir Masterler, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Eğirdir Masterler Kulüp Başkanı Veli Nehir, "İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek 12 takımın katıldığı turnuvadan 3. olarak döndük. Daha güzel başarılara imza atacağımızın sözünü buradan verebilirim. Her zaman bizim yanımızda olan Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Şengöl ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek yaptığı açıklamada, "Her türlü maddi manevi sizlerin yanındayız. Daha güzel başarıları bekliyorum. Eğirdir'imizi en iyi şekilde temsil ettiğinizin inancındayım. Önemli olan gittiğiniz yerde ilçemizin adını duyurmaktı. Hepinizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim." dedi.