Eğirdir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Eğirdir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Eğirdir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayına ait Meclis toplantısı 02 Mayıs 2017 Salı günü saat 14.00'da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hemşehrilerimizinde katılımı ile gerçekleşen Meclis Toplantısı’na, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başkanlığında Demokrat Parti Belediye Meclis Üyeleri; Selahattin Tamgül, Hasan Bilal Taran, Mehmet Cengiz Kılınç;  Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Mehmet Eray Uslu, Müslahattin Yaman, Ahmet Bulucu;  MHP Belediye Meclisi Üyeleri, Şükrü Savaş, Ramazan Kurt ve Mustafa Günay yanı sıra İnsan Kaynakları Müdürü Semra Güngörrmez, İmar ve Şehircilik Müdür V. Gülay Uysal, Yazı İşleri Müdürü Ümit Metin katılırken, Ak parti Belediye meclis üyesi Ahmet Hamdi Takır'ın izinli sayılmasına oy birliği ile karar verildi.

Yoklama ve saygı duruşundan sonra gündemin ikinci maddesi olan Meclise havale edilen evraklar görüşülerek karara bağlandı. Gündemin 3. maddesinde yer alan Mülkiyeti belediyemize ait İlçemiz Yeşilada Mahallesi No:17 adresinde bulunan Mavigöl Otel'in Süleyman Demirel Üniversitesine 10 (on) yıl süre ile tahsis edilmesi konusu görüşülerek, yapılan oylama sonucunda 10 yıllığına tahsisine oy birliği ile karar verildi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan Belediyemiz 2016 yılı kesin hesap cetveli okunarak, Gider 28 milyon 600 bin lira olurken, gelir 32 Milyon 593 bin lira olarak, kesin hesap cetveli oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. maddesinde yer alan dilek ve temenniler bölümünde Başkan Şengöl, sirkeci projesindeki sıkıntılar, yolların yapımı konusunda meclis üyelerine bilgi vermesi ile birlikte meclis toplantısı sona erdi.