Başkan Şengöl'ün Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Yıl Mesajı

Başkan Şengöl'ün Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Yıl Mesajı

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şengöl mesajında "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır. Gecesini gündüzüne katarak çalışan Emniyet Mensuplarımıza da halkımızın her zaman gösterdiği sevgi ve desteği devam ettirmeleri en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; emniyet teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümü vesilesi ile görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum." dedi.